Hij verteld aan zijn broertje dat hij homo is – De reactie van de 5-jarige is goud waard

Kinderen zijn echt geweldig. Hun simpele maar toch ook inzichtelijk beeld van belangrijke dingen in het leven is iets waar veel volwassenen van zouden kunnen leren. De 5-jarige Alfie is ook zo’n geweldig kind, die laat zien dat er nog hoop is voor de mens. Zijn reactie wanneer zijn oudere broer Oliver verteld dat hij …

Hij verteld aan zijn broertje dat hij homo is – De reactie van de 5-jarige is goud waard Lees verder »

Kinderen zijn echt geweldig. Hun simpele maar toch ook inzichtelijk beeld van belangrijke dingen in het leven is iets waar veel volwassenen van zouden kunnen leren.

De 5-jarige Alfie is ook zo’n geweldig kind, die laat zien dat er nog hoop is voor de mens. Zijn reactie wanneer zijn oudere broer Oliver verteld dat hij op mannen valt is echt fantastisch.

Op 25 juli, plaatste Oliver Potter een hartverwarmende video met zijn 5-jarige broertje op Youtube. In de video, komt Oliver uit de kast. De reactie van de 5-jarige is totaal iets onverwachts – en echt geweldig.

“Als je met een man trouwt, dan is dat ‘cool’ want ik zag het in een film… Een man was verliefd op een andere man en iedereen zei: ‘Cool!'” Zo verteld Alfie aan zijn oudere broer. “Liefde is liefde.”

De reactie van Alfie heeft de harten van honderdduizenden mensen laten smelten in maar een paar dagen.

Oliver schrijft dat “wanneer hij over adoptie praat dat toen mijn hart het meest smolt.”

Bekijk hieronder de hartverwarmende reactie van Alfie:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven