Deze vrouw is al 8 jaar lang ontvruchtbaar – Wanneer de doktoren de echo fotos bekijken raakt iedereen in shock!

Gemiddeld hebben één op de vijf koppels, op een bepaald moment in hun leven moeite met kinderen krijgen. Voor vele is dit een moeilijke en stressvolle tijd – maar zoals vele kunnen beamen, kan geduld en vastberadenheid zijn vruchten werpen. Ashley en Tyson Gardner hebben 8 jaar lang moeten wachten voordat zij eindelijk het bericht …

Deze vrouw is al 8 jaar lang ontvruchtbaar – Wanneer de doktoren de echo fotos bekijken raakt iedereen in shock! Lees verder »

Gemiddeld hebben één op de vijf koppels, op een bepaald moment in hun leven moeite met kinderen krijgen. Voor vele is dit een moeilijke en stressvolle tijd – maar zoals vele kunnen beamen, kan geduld en vastberadenheid zijn vruchten werpen.

Ashley en Tyson Gardner hebben 8 jaar lang moeten wachten voordat zij eindelijk het bericht kregen dat Ashley in verwachting was.

Hun lange reis om een gezin te kunnen stichten ging niet allemaal over rozen, maar Ashley besloot heel dapper, haar verhaal te doen, om andere in dezelfde situatie een hart onder de riem te steken.

In juli 2014, investeerde Ashley en Tyson hun laatste spaargeld in een laatste IVF behandeling. De weken die daarop volgde zaten voor het koppel vol met angst, regelmatige medische controles, bloedtesten en heel veel naalden.

Zwangerschapstesten worden normaal gesproken ongeveer drie weken na de embryohereniging afgenomen, en alleen dan kan het koppel erachter komen of de vrouw bevrucht is of niet.

Tyson was voorbereid om het moment dat de doktoren het nieuws zouden komen vertellen vast te leggen – hij wou het moment vastleggen dat zijn partner hopelijk goed nieuws zou krijgen.

Wil je dit prachtige verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven