Deze vrouw is al 8 jaar lang ontvruchtbaar – Wanneer de doktoren de echo fotos bekijken raakt iedereen in shock!

En dat is precies wat Ashley kreeg: de doktoren bevestigden dat het koppel inderdaad een kind zou gaan kunnen verwachten. Toen Ashley en Tyson naar hun eerste echofotos zouden gaan kijken, verwachtten zij net als elke andere ouder, om een glimp van hun baby op te vangen. Maar toen de fotos op het beeld verschenen, …

Deze vrouw is al 8 jaar lang ontvruchtbaar – Wanneer de doktoren de echo fotos bekijken raakt iedereen in shock! Lees verder »

En dat is precies wat Ashley kreeg: de doktoren bevestigden dat het koppel inderdaad een kind zou gaan kunnen verwachten. Toen Ashley en Tyson naar hun eerste echofotos zouden gaan kijken, verwachtten zij net als elke andere ouder, om een glimp van hun baby op te vangen.

Maar toen de fotos op het beeld verschenen, vertelden de doktoren dat de twee bevruchtten eieren waren opgesplitst. Het koppel keek nu niet alleen maar naar één, twee of drie babies… maar naar vier! Ashley was zwanger van 2 sets van eeneiige tweelingen.

De kans dat dit gebeurt is maar slecht één op de 70 miljoen – Dat is pas een wonder! Gelukkig verliep Ashley’s zwangerschap zonder enige problemen, en al snel werden Indie, Esmee, Scarlett en Evangeline geboren.

Bekijk hieronder het prachtige verhaal van het gezin:

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven