Vrouw neemt een foto van een familie – dagen later ontvangt ze een SMS van een onbekend nummer waa

In een wereld die steeds donkerder en depressiever lijkt te worden, kan het erg lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Wat kunnen we nou echt doen, wanneer de problemen van deze planeet zo groot zijn? Nou, persoonlijk, denk ik dat hier maar 1 manier voor is: Behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden. …

Vrouw neemt een foto van een familie – dagen later ontvangt ze een SMS van een onbekend nummer waa Lees verder »

In een wereld die steeds donkerder en depressiever lijkt te worden, kan het erg lastig zijn om gemotiveerd te blijven. Wat kunnen we nou echt doen, wanneer de problemen van deze planeet zo groot zijn?

Nou, persoonlijk, denk ik dat hier maar 1 manier voor is: Behandel mensen zoals je zelf ook behandeld wilt worden.

Kleine goede daden kunnen meer goed doen dan we ooit kunnen verwachten. Kijk maar eens naar dit verhaal over een vrouw die een familie zag en besloot iets aardigs voor hen te doen. Ze had geen idee hoeveel haar kleine daad zou betekenen voor hen.

Hopelijk zal dit anderen inspireren om ook iets aardigs voor je medemens te doen. Alle kleine beetjes helpen.

Op 8 juni, ging Joyce Rhinehart naar Rita’s Italian Ice om haar kleinzoon Blake op een ijsje te trakteren. Toen zij en Blake wouden vertrekken, zag Joyce een familie zitten die samen aan het genieten waren van een ijsje.

“Er zat gewoon iets in me waardoor ik vroeg of ik een foto van ze moest nemen,” schrijft Joyce op haar Facebook.

Ze maakte een foto met haar telefoon en gaf deze aan de dochter in de familie, zodat ze de foto naar zichzelf kon sturen. De familie bedankten Joyce, en ze bracht Blake weer thuis en vergat dit prachtige moment.

Maar het verhaal eindigt hier niet. Een paar dagen later, kreeg Joyce een SMS van een onbekend nummer. Toen ze die opende en las, kreeg Joyce kippenvel – en begon te huilen.

“Geachte mevrouw, je nam deze foto op 8 juni voor Rita’s. Mijn vrouw overleed gisteren en dit is de laatste foto die we als familie hebben. Accepteer alsjeblieft mijn dankbaarheid voor uw vriendelijkheid, deze foto is alles voor mij. Ik dank u vanuit mijn hart.”

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154427196042447&set=a.10150231919622447.317467.710227446&type=3

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven