Wildvreemde man ziet dit 8-jarige meisje en doet vervolgens het ondenkbare – wat de verborgen kamera vastlegt shockeert iedereen

Als je ooit weleens je kind kwijt geraakt bent, ook al is het voor een seconde, dan ken je dat gevoel van paniek dat over je heen komt wat je amper in woorden kunt beschrijven. Je zult maar even je hoofd omgedraaid hebben, wat voor je gevoel maar een halve seconde was – wanneer je …

Wildvreemde man ziet dit 8-jarige meisje en doet vervolgens het ondenkbare – wat de verborgen kamera vastlegt shockeert iedereen Lees verder »

Als je ooit weleens je kind kwijt geraakt bent, ook al is het voor een seconde, dan ken je dat gevoel van paniek dat over je heen komt wat je amper in woorden kunt beschrijven.

Je zult maar even je hoofd omgedraaid hebben, wat voor je gevoel maar een halve seconde was – wanneer je opeens je kind uit het zicht verloren bent. Iedereen die een kind heeft, heeft dit waarschijnlijk weleens ervaren – en bij grotendeels van de ouders duurt dit moment van angst maar gelukkig geen paar seconden, voordat ze weer herenigd zijn met hun geliefde kind.

Maar wat zou je doen als deze ervaring van een paar seconden overgaat in een paar minuten, en na lang zoeken je je eigen kind nergens meer kunt vinden?

In de video van dit sociale experiment, doet een klein meisje alsof ze haar moeder kwijt is, en de weg terug naar huis niet meer kan vinden.

De mensen die ze tegenkomt hebben geen idee dat ze een actrice is en dat de hele situatie gefilmd wordt.

Ze vraagt herhaaldelijk om hulp aan de vreemde mensen. Uiteindelijk gaat ze alleen op de stoep zitten.

Maar wat er aan het einde van de video gebeurt, daar gaan mijn haren van overeind staan!

Bekijk nu de video hieronder:

https://youtu.be/vt9uSqV1RRk

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven