Hij wordt geboren met sneeuwwit haar – Wanneer de dokter verteld hoe dit komt, is zijn moeder sprakeloos!

Toen de kleine baby Bence de wereld in kwam, waren zijn ouders geshockeerd. Hun kleine baby had sneeuwwit haar. De ouders van Bence dachten meteen dat hun kind aan albinisme leed. Maar de dokter had een ander bericht voor de ouders. Albinisme is een aangeboren aandoening die ervoor zorgt dat iemand volledig of gedeeltelijk gebrek …

Hij wordt geboren met sneeuwwit haar – Wanneer de dokter verteld hoe dit komt, is zijn moeder sprakeloos! Lees verder »

Toen de kleine baby Bence de wereld in kwam, waren zijn ouders geshockeerd.

Hun kleine baby had sneeuwwit haar.

De ouders van Bence dachten meteen dat hun kind aan albinisme leed.

Maar de dokter had een ander bericht voor de ouders.

Albinisme is een aangeboren aandoening die ervoor zorgt dat iemand volledig of gedeeltelijk gebrek heeft aan pigment in de huid, haren en ogen.

Toen Bence afgelopen jaar geboren werd in Hongarije, had hij een hoofd vol met wit haar.

Zijn ouders konden hun ogen niet geloven. Ze wareen bezorgd dat er iets mis met hem zou zijn, en gingen ervan uit dat de baby ziek was.

Ze waren ervan overtuigd dat hun kind albinisme had. En ook al is deze aandoening niet gevaarlijk, worden albinos toch vaak raar aangekeken door hun uiterlijk.

De doktoren van Bence hadden bloedmonsters afgenomen, en een paar dagen later hadden ze een antwoord voor de angstige ouders.

Het bleek dat Bence compleet normaal was. Hij had geen albinisme – hij had gewoon extreem licht haar. De doktoren zijn ervan overtuigd dat zijn haren donkerder worden naarmate Bence ouder wordt.

Één van de mogelijke redenen voor het witte haar van Bence zou een tijdelijke pigment stoornis zijn. Mensen die met deze stoornis geboren worden, hebben vaak een lichte huis en nog lichter haar, maar hun haar en huidskleur wordt donkerder naarmate de tijd verstrekt.

Bence zijn ouders konden eindelijk opgelucht ademhalen – Hun kleine baby was geboren in goede gezondheid. Plus, hij had prachtige witte lokken!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven