Als kind schaamde ze zich voor haar lichaam, nu 25 jaar later straalt ze in bikini op de foto

Als Kind Schaamde Ze Zich Voor Haar Lichaam, Nu 25 Jaar Later Straalt Ze In Bikini Op De Foto
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Wanneer een kind wordt geplaagd of gepest, zullen deze harde acties hun de rest van hun leven achtervolgen. En dat is ook precies wat de 38-jarige Sarah Sapora overkwam, die nooit is vergeten hoe het was om gepest te worden door haar lichaam op 13-jarige leeftijd.

Er gebeurde iets op een zomerkamp voor mensen met overgewicht, wat ervoor gezorgd had dat ze nooit meer in bikini wou lopen. Maar 25 jaar later, is ze tot het besef gekomen, om iets te doen dat vele mensen wereldwijd zal inspireren.

Toen Sarah Sapora 13 jaar oud was, ging ze naar een zogenaamde “fat camp”. Op een dag besloot ze te gaan zonnen in een bikini die ze had geleend van iemand die werkte voor het kamp. 45 minuten lang lag ze in de zon, terwijl iemand stiekem fotos van haar maakten. En toen Sarah de fotos zag, was ze vastbesloten om zich nooit meer in bikini te vertonen.

Als Kind Schaamde Ze Zich Voor Haar Lichaam, Nu 25 Jaar Later Straalt Ze In Bikini Op De Foto

Het leven ging door voor Sarah, maar ze voelde zich nooit comfortabel in haar eigen lichaam – tot nu. Op 38-jarige leeftijd realiseert ze zich dat je je leven niet moet laten leiden door wat andere mensen denken over haar lichaam. Op haar blog genaamd “Sarahpluslife”, schrijft Sarah openlijk of het gedachtengangs process die ervoor gezorgd heeft dat ze zich weer comfortabel voelt met haar eigen lichaam, en hoe ze nu alles uit het leven kan halen.

“We krijgen maar 1 kans op deze dansvloer, mensen. Er komt een tijd in je leven wanneer je je realiseert dat je de muziek moet afspelen die jij leuk vindt, en moet dansen alsof er niemand naar je kijkt. Of juist doen alsof iedereen kijkt. Behalve als er iemand zich ermee bemoeid, het maakt je niet uit wat andere mensen zeggen omdat je te druk bent met bewegen en schudden en leven en lachen,” zo schrijft Sarah op haar blog.

Wil je dit artikel verder lezen, en de prachtige fotos zien? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
37980cookie-checkAls kind schaamde ze zich voor haar lichaam, nu 25 jaar later straalt ze in bikini op de foto

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven