Wetenschap: dit versterkt de band met je partner

Wetenschap: Dit Versterkt De Band Met Je Partner

Een goede relatie hebben is een van de beste gevoelens in het leven. Iemand hebben om mee te knuffelen, lief te hebben, op te vertrouwen, te lachen en te huilen is gewoon onbetaalbaar. Daarom is het essentieel om samen dingen te ondernemen waarbij je de band met je partner versterkt.

Hoe langer de relatie duurt, hoe comfortabeler je wordt in elkaars gezelschap. De meeste koppels kunnen zich waarschijnlijk de eerste keer herinneren dat hun partner een scheet liet waar ze bij waren.

Hoewel de pufjes van je wederhelft waarschijnlijk niet naar rozen ruiken, kan het goed voor je zijn om de onaangename geur te ervaren. Het is gezond – en kan de relatie versterken, meldt de site Ideas to Try.

Windjes laten is zelden iets dat je doet in het bijzijn van mensen. Natuurlijk kun je het doen in het bijzijn van familie en vrienden, maar net zoals we de etiquette van de samenleving leren, begin je het steeds meer in eenzaamheid te doen. Maar is het echt iets om te verbergen voor je partner in het leven?

Versterkt de band met je partner

Volgens relatie-expert Cynthia Powell moet je als koppel het punt bereiken waarop je het gevoel hebt dat je niet langer een act hoeft op te voeren in het gezelschap van je wederhelft, dat betekent dingen doen zoals scheten laten in het bijzijn van elkaar.

“Als koppels eenmaal over de aanvankelijke verlegenheid heen zijn om een scheet te laten in het bijzijn van een nieuwe partner, lijkt er een hele nieuwe periode van openheid, eerlijkheid en vertrouwen te openen”, zei Cynthia volgens Ideas to try.

Dus ook al moet je misschien de ramen openzetten tijdens filmavonden, het kan toch een goed idee zijn om wind te laten.

Verschillende gezondheidsvoordelen

Het is echter niet alleen goed om een sterkere relatie te hebben, maar een scheet laten in het bijzijn van je partner kan ook verschillende gezondheidsvoordelen hebben.

De New York Post rapporteerde over de voordelen van het ruiken van de scheten van je wederhelft. Waaronder onder andere een lager risico op hartaanvallen, beroertes, kanker en dementie.

Wetenschap: Dit Versterkt De Band Met Je Partner

Dus ook al kan het je kwaad maken om de scheten van je partner te ruiken, betaal ze gewoon terug met rente! Dit is oorlog en liefde, allemaal vermengd in een luidruchtige en stinkende (maar gezonde en sterkere) relatie.

93750cookie-checkWetenschap: dit versterkt de band met je partner

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven