Een vader maakt deze foto van zijn stervende dochter. De reden is hartverscheurend..

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Fotograaf Andy Whelan wil de wereld laten zien hoe kanker bij kinderen eruit ziet in de realiteit. Toen zijn 4-jarige dochter, Jessica, werd gediagnosticeerd met neuroblastoom kinderkanker, een vorm van kanker die veel jonge kinderen treft, was hij getuige van hoe verschrikkelijk deze ziekte wel niet is.

Hoewel Jessica al veel behandelingen heeft gehad, verslechterd haar toestand drastisch. Volgens Andy heeft Jessica zoveel gewicht verloren dat de tumoren inmiddels zichtbaar zijn door haar huid heen.

Dochter

Een paar weken geleden nam Andy een zwart-wit foto van zijn dochter en postte deze op Facebook. Het was allesbehalve een prettig beeld. Je ziet hoe moeilijk Jessica het heeft.

“Dit is de moeilijkste foto die ik in mijn leven gemaakt heb. Een paar dagen geleden hebben wij als gezin te horen gekregen dat Jessica nog maar een paar weken te leven heeft. Een strijd die ze inmiddels al 12 maanden voert. Ons gezin gaat door een tijd heen die wij nooit voor mogelijk hadden gehouden.” Schrijft Andy op Facebook.

De familie Whelan heeft besloten om Jessica’s behandeling te stoppen, zodat Jessica niet langer hoeft te lijden. Ze houdt ervan dat haar haren weer terug groeien, maar ze is nog te jong om te begrijpen wat er momenteel met haar gebeurt.

https://youtu.be/vB2XDrD5kOQ

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

14750cookie-checkEen vader maakt deze foto van zijn stervende dochter. De reden is hartverscheurend..

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven