De buik van dit 16 jarige meisje stopt maar niet met groeien – De diagnose die de dokter dan geeft aan haar laat haar in shock achter

Bethany Lane is een normaal 16-jarig meisje uit Middlesbrough, Engeland. Vorig jaar ervoer ze echter iets wat vele nog nooit gezien hadden. Haar buik begon buiten proporties te groeien en zorgde voor intense pijn. Haar aandoening werd zelfs zo erg dat ze naar de dokter toe moest. Op het eerste gezicht, dachten de doktoren dat …

De buik van dit 16 jarige meisje stopt maar niet met groeien – De diagnose die de dokter dan geeft aan haar laat haar in shock achter Lees verder »

Bethany Lane is een normaal 16-jarig meisje uit Middlesbrough, Engeland.

Vorig jaar ervoer ze echter iets wat vele nog nooit gezien hadden.

Haar buik begon buiten proporties te groeien en zorgde voor intense pijn.

Haar aandoening werd zelfs zo erg dat ze naar de dokter toe moest. Op het eerste gezicht, dachten de doktoren dat ze 6 maanden zwanger was – maar toch zagen de dokteren dat er iets niet in de haak was.

Na een aantal onderzoeken, kwamen de doktoren erachter dat Bethany een cyst had in één van haar eierstokken. Het was zelfs zo erg dat de cyst bijna 35cm in diameter was, wat ervoor zorgde dat er een hevige druk werd uitgeoefend op de organen van Bethany, wat er op zijn beurt weer voor zorgde dat ze aan extreme pijnen leed.

Gelukkig was Bethany op tijd naar de dokter gegaan, want het had makkelijk haar het leven kunnen kosten. Want op het moment dat ze naar de dokter ging drukte de cyst zo hard tegen één van haar nieren aan dat het ervoor gezorgd kon hebben dat de cyst open zou barsten.

Met behulp van sleutelhulchirurgie waren de doktoren in staat om het vocht uit de cyst te halen, en de cyst volledig te verwijderen.

Na de operatie, was Bethany maar liefst 13kg afgevallen.

Ze heeft echt geluk gehad dat ze door zulke goede doktoren geholpen is.

“Ik ben zo dankbaar. Ziekenhuizen worden vaak bekritiseerd maar ik kan ze maar niet genoeg bedanken,” zo vertelde Bethany aan Gazete Live.

Bekijk hieronder de video waarin Bethany haar verhaal doet:
15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven