De buik van deze zwangere hond is enorm – Tijdens de bevalling komen de dierenartsen erachter dat de röntgenfoto’s het mis hadden

Toen Ashlee een zwangere hond adopteerde uit het asiel, waar de hond eigenlijk ingeslapen zou worden. Wist Ashlee dat ze meer dan één leven had gered, maar ze had geen idee hoeveel levens ze uiteindelijk zou redden. Honden hebben altijd al een speciaal plekje gehad in het hart van Ashlee Holland, en helemaal toen ze …

De buik van deze zwangere hond is enorm – Tijdens de bevalling komen de dierenartsen erachter dat de röntgenfoto’s het mis hadden Lees verder »

Toen Ashlee een zwangere hond adopteerde uit het asiel, waar de hond eigenlijk ingeslapen zou worden. Wist Ashlee dat ze meer dan één leven had gered, maar ze had geen idee hoeveel levens ze uiteindelijk zou redden.

Honden hebben altijd al een speciaal plekje gehad in het hart van Ashlee Holland, en helemaal toen ze de golden retriever Ava ontmoette.

Op dat moment was Ava zwanger en verbleef in een dierenasiel. Wat Ashlee echt pijn deed was het feit dat ze Ava zouden laten inslapen. De moeder in verwachting was al te lang in het asiel, en niemand wou haar hebben, hierdoor wou het asiel haar laten inslapen. Maar toen kwam Ashlee, die hier een stokje voor stak en alles veranderde.

“Geen enkele hond verdient het om ingeslapen te worden voor extra ruimte,” vertelde Ashlee aan FOX4.

Maar wat Ashlee niet wist toen ze de zwangere Ava adopteerde, was het aantal puppies dat Ava zou krijgen. Ava’s buik zat zo vol met puppies dat het niet duidelijk was hoeveel ze er zou krijgen – maar we kunnen zeggen dat de verrassing die Ashlee te wachten stond echt enorm was.

Bekijk hieronder hoe Ava van de puppies bevalt:

https://youtu.be/q4fYOSOhcks

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven