3-jarig jongetje ziet zijn vader plotseling instorten dan haast hij zich naar de koelkast om zijn leven te redden ongelooflijk

3-Jarig Jongetje Ziet Zijn Vader Plotseling Instorten. Dan Haast Hij Zich Naar De Koelkast Om Zijn Leven Te Redden. Ongelooflijk!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De 3-jarige Lenny Jones was thuis, samen met zijn vader Mark, toen plotseling het noodlot toesloeg.

Lenny’s vader lijdt al jarenlang aan diabetes, en moet iedere dag zijn insuline inspuiten om zijn suikerspiegel op pijp te houden.

Maar die ene dag was een stressvolle voor Mark, en liet zijn voeding en insuline niveau achterwege.

Maar toen stortte hij in en raakte bewusteloos.

Hoe verschrikkelijk het ook moet zijn om je vader op de keukenvloer te zien liggen, wist de 3-jarige Lenny precies wat hij moest toen. Tenslotte kent hij zijn vader als geen ander.

Lenny wachtte geen moment en rende naar de koelkast toe en pakte yoghurt eruit. De kleine held wist de mond van zijn vader open te houden en voedde hem de yoghurt. Niet lang daarna kwam Mark terug bij bewustzijn, en kon zijn medicijnen innemen.

Lenny’s moeder Emma is ontzettend trots op het snelle denken van haar zoon.

“Hij heeft zijn vaders leven gered,” vertelt ze aan alle kranten.

Vandaag de dag heeft Mark zijn lesje wel geleerd. Sinds die dag heeft hij nooit meer verzuimd om zijn medicijnen in te nemen.

Lenny moet zich hebben herinnert dat zijn vader in het verleden wel eens yoghurt at als hij zich niet lekker voelde. Waarschijnlijk triggerde dat de 3-jarige jongen om naar de koelkast te rennen.

Je bent een held, Lenny! Je mag trots zijn op jezelf.

3-Jarig Jongetje Ziet Zijn Vader Plotseling Instorten. Dan Haast Hij Zich Naar De Koelkast Om Zijn Leven Te Redden. Ongelooflijk!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

17580cookie-check3-jarig jongetje ziet zijn vader plotseling instorten dan haast hij zich naar de koelkast om zijn leven te redden ongelooflijk

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven