Kook jij wel eens met aluminiumfolie? Als dat zo is, MOET je dit lezen. Het kan levensgevaarlijk zijn!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Over de hele wereld gebruiken mensen accessoires om maaltijden lekkerder te maken. Of je het nou hebt over plastic folie of dure keramische messen – er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden in de keuken. Datzelfde geldt voor aluminiumfolie. Het is veelzijdig, gemakkelijk, en het scheelt …

Kook jij wel eens met aluminiumfolie? Als dat zo is, MOET je dit lezen. Het kan levensgevaarlijk zijn! Lees verder »

Over de hele wereld gebruiken mensen accessoires om maaltijden lekkerder te maken. Of je het nou hebt over plastic folie of dure keramische messen – er zijn bijna oneindig veel mogelijkheden in de keuken.

folie2

Datzelfde geldt voor aluminiumfolie. Het is veelzijdig, gemakkelijk, en het scheelt weer opruim werk. Het kan bijvoorbeeld ovenschotels bedekken of maak de meest perfecte gebakken aardappel.

Als jij dit gebruikt, is er iets wat je moet weten. Het zou me niks verbazen als je hier nog nooit van gehoord hebt, daarom vinden wij het belangrijk om deze informatie te delen.

Slecht voor je hersenen

hersenen

Aluminium bevat neurotoxisch metaal dat al lang wordt geassocieerd met de ziekte van Alzheimer. Blootstelling aan dit giftige metaal kan leiden tot een daling van coördinatie, geheugen, en evenwicht. En dan hebben we het niet over tijdelijk geheugenverlies.

Belangrijk: Ga naar de volgende pagina’s om de rest van de waarschuwingen te zien.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven