De fotos van deze 61-jarige vrouw in badpak verspreid zich razendsnel op het internet – Je zult je verbazen als ze zich omdraait!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Het model staan in zwemkleding wordt vaak gepercipieerd seksueel provocerend, maar zoals je kunt zien in deze prachtige fotos, hoeft at niet altijd het geval te zijn. Wat deze fotos boven alles bewijzen, is dat je niet jong hoeft te zijn om er mooi uit …

De fotos van deze 61-jarige vrouw in badpak verspreid zich razendsnel op het internet – Je zult je verbazen als ze zich omdraait! Lees verder »

Het model staan in zwemkleding wordt vaak gepercipieerd seksueel provocerend, maar zoals je kunt zien in deze prachtige fotos, hoeft at niet altijd het geval te zijn.

Wat deze fotos boven alles bewijzen, is dat je niet jong hoeft te zijn om er mooi uit te zien in zwemkleding. Yazemeenah Rossi is hier een perfect voorbeeld van.

De fotos hieronder zijn gemaakt in samenwerking met de online winkel “The Dreslyn” en de lingerie winkel “Land of Women”. De oprichter van “The Dreslyn”, Brooke Taylor Corcia wou met deze campagne laten zien dat reclame voor zwemkleding niet altijd seksistisch hoeft te zijn, en dat oudere mensen dit ook net zo mooi kunnen dragen als jongere mensen.

Volgens de “Huffington Post”, werd Rossi om een bepaalde reden gekozen: “Dit is een vrouw die gezondheid en levendigheid uitstraalt,” vertelde Corcia. “Ze zit vol zelfvertrouwen, is een visuele artiest, en ze zorgt goed voor zichzelf. Het gaat allemaal om een persoon die goed geleefd en gereisd heeft, intelligent is en zelfvertrouwen heeft, en dat kan overbrengen.”

Als je naar deze fotos kijkt, is het moeilijk te geloven dat het model in deze fotos 61 jaar oud is.

Rossi laat zien dat je niet jong hoeft te zijn om een model te zijn.

Wil je nog meer prachtige fotos zien? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven