Vrouwen met een grote kont zijn slimmer en gezonder, laat een wetenschappelijke onderzoek zien

Een recentelijk onderzoek door wetenschappers van de Oxford universiteit laat zien dan vrouwen met een grotere kont gezonder en slimmer zijn. Waarom? Dat komt volgens de wetenschap omdat het vet dat opgeslagen is in het achterste de hormoonproductie stimuleert wat het suikerniveau in je bloed laat dalen en het risico op diabetes en hartkwalen vermindert. …

Vrouwen met een grote kont zijn slimmer en gezonder, laat een wetenschappelijke onderzoek zien Lees verder »

Een recentelijk onderzoek door wetenschappers van de Oxford universiteit laat zien dan vrouwen met een grotere kont gezonder en slimmer zijn. Waarom? Dat komt volgens de wetenschap omdat het vet dat opgeslagen is in het achterste de hormoonproductie stimuleert wat het suikerniveau in je bloed laat dalen en het risico op diabetes en hartkwalen vermindert.

schermafbeelding-2016-10-06-om-21-07-31

“Degene die het onderzoeksteam leid heet Professor Konstantinos Manolopoulos en zegt dat vrouwen met wat extra vet in hun achterste een lager cholesterol en glucoseniveau hebben”, zegt hij tegen ABC News.

Het onderzoek concludeert dat vrouwen met een grotere derriere een langer en gezonder leven lijden. Het onderzoek laat ook zien dat buiten het feit dat je gezonder bent je er ook slimmer van wordt. Hoe? Het blijkt dat een grotere kont betekend dat je lichaam “meer omega-3 vetten produceert”, wat goed is voor de hersenen. Dus gefeliciteerd en dankjewel wetenschap!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven