Hoe je zonder pillen binnen 5 minuten van hoofdpijn afkomt

HOE JE ZONDER PILLEN BINNEN 5 MINUTEN VAN HOOFDPIJN AFKOMT

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Wanneer je hoofdpijn hebt en de pil die je nodig hebt niet bij de hand is, lijkt de situatie hopeloos. Maar zo is het niet. Er is een wetenschappelijke manier om je te ontdoen van hoofdpijn, acupressuur genaamd.

Acupressuur is een soort massage, waarvan de effectiviteit wordt bevestigd door tal van wetenschappelijke studies. Van nature is het een vorm van acupunctuur en reflexotherapie, maar het vereist geen speciale medische kennis.

Hoe je acupressuurpunten masseert

Neem eerst een comfortabele positie en ontspan. De massage kost niet veel tijd: gemiddeld van 30 seconden tot 1 minuut. Masseer een punt met lichte druk of cirkelvormige bewegingen. Meestal verdwijnt de hoofdpijn tijdens de massage of 5-10 minuten erna.

Er zijn 6 hoofdpunten om van hoofdpijn af te komen

Het punt van het derde oog, of Yintang, bevindt zich tussen de wenkbrauwen op de plaats waar de brug van de neus het voorhoofd passeert. Dit punt is ook verantwoordelijk voor het verwijderen van oogvermoeidheid.

Deze symmetrische punten bevinden zich aan de basis van de binnenrand van de wenkbrauwen. Massage van dit gebied verlicht ook een loopneus en verbetert de gezichtsscherpte. Masseer gedurende 1 minuut door te drukken of cirkelvormige bewegingen.

Ga verder naar de volgende pagina voor de vervolgstappen.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven