Na een simpele vaccinatie is haar hele leven verwoest

Na Een Simpele Vaccinatie Is Haar Hele Leven Verwoest

Voor Bo Willekes liep een bezoekje aan de dokter uit op een nachtmerrie.

Ben je geboren vóór 1996? Dan heb je geen uitnodiging ontvangen voor de gratis HPV-vaccinatie. En die zul je ook niet krijgen, vanwege de vastgestelde leeftijdsgrens. Diverse meiden zijn een petitie gestart tegen deze beslissing. Iets waar Bo Wilkes zich volledig bij aansluit. Na het starten van de petitie gaf ze aan de oproep sterk te ondersteunen. Zo kwamen we in contact met de 36-jarige Echte Gooische Moeder, die drie afwijkende uitstrijkjes heeft gehad. “Het zorgt voor veel onzekerheden”, vertelt ze.

BO WILKES

Bo Wilkes was net boven de leeftijdsgrens toen het HPV-vaccin werd geïntroduceerd. “Voor mij was het al niet meer relevant. Ik heb de vaccinatie nooit gehad, maar ik draag wel HPV in mijn lichaam. Ik heb meerdere zwangerschappen gehad. Tussendoor heb ik altijd braaf mijn uitstrijkjes laten doen, omdat ik weet hoe belangrijk dat is.”

Na Een Simpele Vaccinatie Is Haar Hele Leven Verwoest

De afgelopen drie jaar waren er plotseling afwijkingen te zien. “De uitslag was toen PAP 2. Er werden alleen afwijkende cellen gevonden, maar verder onderzoek bij de gynaecoloog was niet nodig. De cellen zouden vanzelf herstellen en na zes maanden moest ik opnieuw een uitstrijkje laten doen.”

Het verhaal gaat verder, bekijk de volgende pagina via de buttons hieronder.

95800cookie-checkNa een simpele vaccinatie is haar hele leven verwoest

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven