Noorse politicus weegt maar 17kg – Zijn naaktfotos bewijzen maar eens weer dat alle mensen gelijk zijn!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Toen Torstein Lerhol één jaar oud was, werd hij gediagnosticeerd met spinale musculaire atrofie. Door deze ziekte heeft Torstein onder andere nooit kunnen lopen. Zijn ouders maakten daarom een belangrijke beslissing – één die hem de man maakte die hij vandaag de dag is. Torstein …

Noorse politicus weegt maar 17kg – Zijn naaktfotos bewijzen maar eens weer dat alle mensen gelijk zijn! Lees verder »

Toen Torstein Lerhol één jaar oud was, werd hij gediagnosticeerd met spinale musculaire atrofie.

Door deze ziekte heeft Torstein onder andere nooit kunnen lopen. Zijn ouders maakten daarom een belangrijke beslissing – één die hem de man maakte die hij vandaag de dag is.

Torstein werd toen hij klein was hetzelfde behandelt als zijn broers en zussen, want zijn ouders wouden niet dat deze ziekte een obstakel zou worden in zijn leven.

Net als zijn broers en zussen, studeerde Torstein af aan de universiteit en reisde veel rond. Hij wou heel graag leraar worden, maar hij kreeg uiteindelijk meer interesse in de politiek.

Torstein weegt maar 17kg, maar heeft veel humor en heeft geleerd om te leven in plezier. Het is een onderdeel van wat hem zo’n inspiratie maakt voor anderen, en een reden waarom hij vaak gevraagd wordt om lezingen te geven.

Maar op een dag ontving Torstein een wel heel raar verzoek.

Henrik Fjortoft, een jonge fotograaf, vroeg aan Torstein of hij geïnteresseerd zou zijn om naakt te gaan poseren.

Torstein zei hierop dat hij zichzelf geen Brad Pitt vond en dat niemand waarschijnlijk de behoeften heeft om hem naakt te zien. Maar hij laat zijn gebogen rug en zijn verschraalde benen zich niet tegen houden.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven