Doktoren: Er is een nieuw dodelijk wormpje / parasiet die in de hersenen bewegen. Deel dit aub verder…

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Amerikaanse artsen maken zich ernstige zorgen over de verspreiding van ratlongworm, een parasiet die menselijke schedels doordringt. De ratlongworm veroorzaakt ernstige ziekte en is vaak fataal. Ziektegevallen worden veroorzaakt door de zogenaamde ratlongworm die voorheen alleen werden geïdentificeerd in Hawaii. Maar alleen al dit jaar …

Doktoren: Er is een nieuw dodelijk wormpje / parasiet die in de hersenen bewegen. Deel dit aub verder… Lees verder »

Amerikaanse artsen maken zich ernstige zorgen over de verspreiding van ratlongworm, een parasiet die menselijke schedels doordringt. De ratlongworm veroorzaakt ernstige ziekte en is vaak fataal.

Ziektegevallen worden veroorzaakt door de zogenaamde ratlongworm die voorheen alleen werden geïdentificeerd in Hawaii. Maar alleen al dit jaar waren er negen meldingen van infecties. Sinds 2007, waren er twee mannen overleden aan deze parasiet.

Maar de afgelopen drie maanden werden er plotseling negen patiënten toegevoegd aan deze lijst, volgens de CNN. En de parasiet is nu ook ontdekt in de Amerikaanse staten Californië, Alabama, Louisiana en Florida. Artsen zijn erg bezorgd over de toename.

Ga naar de volgende pagina om te zien waar je deze parasiet tegen kan komen en waar je op moet letten.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven