Ze had erg veel last van spataderen, maar door DIT simpele & natuurlijke middel niet meer

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Veel vrouwen zullen het wel herkennen; spataderen. Een probleem wat bij vele vrouwen heerst, en ze ontstaan door de uitzetting van aderen in combinatie met bloed dat niet meer goed haar het hart vervoerd wordt. Je kleppen zijn degene die de bloedtoevoer in de gaten …

Ze had erg veel last van spataderen, maar door DIT simpele & natuurlijke middel niet meer Lees verder »

Veel vrouwen zullen het wel herkennen; spataderen. Een probleem wat bij vele vrouwen heerst, en ze ontstaan door de uitzetting van aderen in combinatie met bloed dat niet meer goed haar het hart vervoerd wordt.

spataderen1

Je kleppen zijn degene die de bloedtoevoer in de gaten houden en ervoor zorgen dat het bloed goed naar het hart vervoerd wordt. Maar wanneer je kleppen niet goed functioneren ontstaan er spataderen. Dit kan erfelijk zijn maar zwangerschap en ongezond leven spelen ook een grote rol in dit proces.

spataderen

Maar wat kan je doen om spataderen te voorkomen en te verwijderen? Wij van Lekkerwonen hebben een recept gevonden wat je spataderen verwijdert en erg goedkoop is om zelf te maken. Wij hebben het getest en het werkt echt! Het enige wat je nodig hebt is:

aloe-vera

Wat heb je nodig?
-1 grote wortel
-Aloe vera ( dezelfde hoeveelheid als de wortel )
-3 eetlepels appelazijn (30 ml)

Bekijk op de volgende pagina hoe je dit wondermiddeltje maakt.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven