Verpleger wordt gek van zeurende patiënten en post deze eerlijke beelden van de EHBO!

Vandaag de dag is de druk die op de EHBO gelegd wordt overweldigend. Er is een tekort aan bedden, personeel die veel te lange dagen maken en lange wachtrijen. Maar er is ook nog een ander probleem namelijk, mensen die meteen naar de EHBO gaan terwijl ze eigenlijk een afspraak zouden moeten maken bij de …

Verpleger wordt gek van zeurende patiënten en post deze eerlijke beelden van de EHBO! Lees verder »

Vandaag de dag is de druk die op de EHBO gelegd wordt overweldigend.

Er is een tekort aan bedden, personeel die veel te lange dagen maken en lange wachtrijen.

Maar er is ook nog een ander probleem namelijk, mensen die meteen naar de EHBO gaan terwijl ze eigenlijk een afspraak zouden moeten maken bij de huisarts.

Toen één verpleger het zat was dat mensen begonnen te klagen over de lange wachtrijen bij de EHBO, reageerde hij met fotos die een eerlijk beeld scheppen van hoe het er bij de EHBO aan toe gaat, en postten die op Facebook.

Als je ziek bent moet je altijd hulp zoeken. Dat is logisch. Maar zoals iedereen weet, is het moeilijk of wel niet onmogelijk, om zelf in te schatten hoe ziek je nou eigenlijk wel niet bent.

Moet je de dokter bellen? Of moet je met spoed naar de EHBO?

Helaas wordt de gezondheidszorg beperkt en worden veel ziekenhuizen geteisterd met lange wachtrijen, kleinere budgetten, overwerkt personeel en een tekort aan verplegers/verpleegsters.

De situatie in Duitsland verschilt hier niet veel van. Daar werd een verpleger genaamd Kay Muller gek van alle patiënten die de EHBO bezochten terwijl ze eigenlijk helemaal niet heel ziek waren.

Dus postten hij realistische fotos waarop te zien was hoe een leven-op-dood situatie er echt uitziet.

“En weer, had ik een patient die begon te klagen dat hij 2 uur lang moest wachten in bij de EHBO. Ik ben er heilig van overtuigd dat hij echt wel een paar uur kon wachten met zijn loopneus en zijn verhoging.”

“Ik zou hem graag deze foto willen laten zien. Dit, mijn vrienden, dit is hoe een echt noodgeval eruit ziet. Je zou naar je huisarts of naar de huisartsen post moeten gaan voor je neus, en niet de EHBO bezoeken. Dit klinkt misschien hard, maar ik denk dat het nog beangstigen is dat mensen continu alles voor lief nemen.”

Nu word het bericht van de verpleger wereldwijd gedeeld

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208307345896726&set=a.2158517037920.2101374.1096332510&type=3

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven