Ga niet meer naar de dure pedicure – want met deze 2 huishoudelijke ingrediënten red je jouw voeten!

Heel veel mensen gaan wel eens naar de pedicure, en dan doen ze omdat het algemeen bekend is dat verzorgde voeten gewoon beter voor je zijn. Het is namelijk zo dat het gevoel van je voeten heel veel te maken heeft met je gezondheid. Alhoewel veel mensen naar de pedicure gaan zijn er ook weer …

Ga niet meer naar de dure pedicure – want met deze 2 huishoudelijke ingrediënten red je jouw voeten! Lees verder »

Heel veel mensen gaan wel eens naar de pedicure, en dan doen ze omdat het algemeen bekend is dat verzorgde voeten gewoon beter voor je zijn. Het is namelijk zo dat het gevoel van je voeten heel veel te maken heeft met je gezondheid. Alhoewel veel mensen naar de pedicure gaan zijn er ook weer heel veel die dat niet doen; ik ben er zo eentje. En het mooiste is dat ik er laatst achter ben gekomen dat het helemaal niet nodig is om naar de pedicure te gaan om je voeten schoon en gezond te houden.

Je hebt namelijk maar 2 simpele ingrediënten nodig om je voeten te verzorgen en je fitter en gezonder te voelen. En het mooiste is dat het bijna niets kost! Je bespaard hier dus geld mee en je gaat er met je gezondheid en uiterlijk op vooruit!

pedicure-voeten

Je kan natuurlijk hierbij alsnog naar de pedicure gaan, maar dan moet je wel met regelmaat gaan, en op de lange termijn hangt daar een aardig prijskaartje aan. Gelukkig kan je het vanaf nu gewoon zelf doen met slechts twee ingrediënten die je bijna gegarandeerd in je keukenkastje hebt staan.

– Ongeveer 1 liter melk
– 3 eetlepels bakingsoda

Bekijk op de volgende pagina hoe je dit handig middeltje maakt!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven