Waarschuwing: gemalen lijnzaad kan giftig zijn en mag niet worden gegeten

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Tegenwoordig zijn veel er mensen lijnzaad eten voor de voedingsvezels en omega-3 vetzuren. Het is een populaire toevoeging aan het ontbijt ten wordt beschouwd als goed voor de maag. Maar iedereen die gemalen lijnzaad eet, moet de recente waarschuwing lezen van de Zweedse NVWA ( …

Waarschuwing: gemalen lijnzaad kan giftig zijn en mag niet worden gegeten Lees verder »

Tegenwoordig zijn veel er mensen lijnzaad eten voor de voedingsvezels en omega-3 vetzuren. Het is een populaire toevoeging aan het ontbijt ten wordt beschouwd als goed voor de maag. Maar iedereen die gemalen lijnzaad eet, moet de recente waarschuwing lezen van de Zweedse NVWA ( nederlandse voedsel en warenautoriteit ).

lijnzaad

Hoewel het vreemd lijkt om aandacht te besteden aan de gezondheid waarschuwingen uit andere landen, heeft de manier waarop verschillende voedingsmiddelen zijn geregeld in de hele wereld een directe impact op de voedselveiligheid. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, wordt lijnzaadolie beschouwd als kruidensupplementen en wordt dus niet strikt gereguleerd door de U.S. Food and Drug Administration.

Ga naar de volgende pagina om verder te lezen…

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven