Ze wordt wakker onder de rode bulten – Nu waarschuwt ze iedereen hiervoor!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Het zou een droomvakantie moeten worden met zon, strand en totale ontspanning. Maar Cindi Avila’s verblijf in een luxe hotel in de Bahamas werd een complete nachtmerrie toen ze in de ochtend wakker werd en een verschrikkelijke ontdekking deed. Afgelopen januari vlogen Cindi Avila en …

Ze wordt wakker onder de rode bulten – Nu waarschuwt ze iedereen hiervoor! Lees verder »

Het zou een droomvakantie moeten worden met zon, strand en totale ontspanning.

Maar Cindi Avila’s verblijf in een luxe hotel in de Bahamas werd een complete nachtmerrie toen ze in de ochtend wakker werd en een verschrikkelijke ontdekking deed.

Afgelopen januari vlogen Cindi Avila en haar man Mike van Miami naar de Bahamas om van hun welverdiende vakantie te genieten.

Na een paar dagen te hebben genoten van heldere wateren en witte stranden was de tijd aangebroken om de spullen weer in te pakken en weer naar huis te gaan. Maar toen Cindy op de laatste dag wakker werd schrok ze zich rot!

Haar hele lichaam was bedekt met gigantische rode bulten, die heel erg brandde en prikte. Ze verkeerde in een staat van verschrikkelijke pijn.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven