Een nare kinderziekte maakt zijn opmars en wordt steeds groter. Experts willen dat elke ouder dit leest!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Iedere ouder maakt zich zorgen over de gezondheid van zijn/haar kind. De afgelopen jaren zijn deze kinder ziektes steeds vader het gesprek van de dag, met name de inentingen die ze daarvoor moeten ondergaan. De meeste kinderen krijgen hun inentingen op jonge leeftijd. Denk hierbij …

Een nare kinderziekte maakt zijn opmars en wordt steeds groter. Experts willen dat elke ouder dit leest! Lees verder »

Iedere ouder maakt zich zorgen over de gezondheid van zijn/haar kind. De afgelopen jaren zijn deze kinder ziektes steeds vader het gesprek van de dag, met name de inentingen die ze daarvoor moeten ondergaan.

ziekte

De meeste kinderen krijgen hun inentingen op jonge leeftijd. Denk hierbij aan de mazelen of de tetanus prik. Vroeger was dat wel anders. Toen hadden deze ziektes een grote impact op miljoenen kinderen wereldwijd.

Sommige ziektes zijn nou eenmaal moeilijker te tackelen dan anderen. Een van de meest restistente is de zogenaamde hand-voet-mond (HVM) ziekte. Alleen al in de Verenigde Staten krijgen jaarlijks zo’n 200.000 mensen het.

Scroll maar eens door om meer te leren over deze ziekte, en wat je kan doen om de kans zo klein mogelijk te maken dat je het krijgt, want niet alleen kinderen kunnen deze ziekte krijgen. Er komen steeds meer meldingen van volwassenen die met klachten te maken hebben.

hand1

HVM is een ongelooflijk veelvoorkomende kwaal die jaarlijks honderdduizenden beïnvloedt. Ga naar de volgende pagina om de tips en waarschuwingen verder de lezen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven