Ze legt een kom over de helft van de meloen. Wat ze vervolgens doet? GENIAAL!

Watermeloen is niet alleen verfrissend en lekker, het is ook nog eens supergezond, en de ideale snack op een warme zomerdag. Net als bijvoorbeeld de komkommer bestaat meloen voor het grootste gedeelte uit water. Het klaarmaken van deze vrucht kan daarom ook een behoorlijk lastig karweitje zijn. Echter, de vrouw in de volgende video heeft …

Ze legt een kom over de helft van de meloen. Wat ze vervolgens doet? GENIAAL! Lees verder »

Watermeloen is niet alleen verfrissend en lekker, het is ook nog eens supergezond, en de ideale snack op een warme zomerdag. Net als bijvoorbeeld de komkommer bestaat meloen voor het grootste gedeelte uit water. Het klaarmaken van deze vrucht kan daarom ook een behoorlijk lastig karweitje zijn.

Echter, de vrouw in de volgende video heeft daar een erg handige oplossing op gevonden. Op deze manier kan je een meloen in slechts 3 stappen perfect snijden. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken als een fruitsalade.


Het enige wat je voor deze truc nodig hebt is een snijplank, een mes en een bijpassende kom, waar de meloen perfect in past.

meloen

Het resultaat is heel handig en zeker iets wat je in de toekomst kunt gebruiken bij een zomerse BBQ of een verjaardagsfeest.

Vond jij deze tip ook zo handig? Vergeet deze dan niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven