Alexander heeft misselijkmakend lijst met regels voor ‘mooie vrouw’

Alexander Heeft Misselijkmakend Lijst Met Regels Voor ‘Mooie Vrouw’

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

In de huidige samenleving bestaat er een algemeen idee over hoe de perfecte vrouw en man eruit zien. Naar mijn eerlijke mening is dat een beetje onnodig en bestaat er geen lijst met regels. Ik begrijp echter dat dezelfde ideeën het leven van de meeste mensen bepalen – misschien is het onvermijdelijk om te ontsnappen aan de geprojecteerde perfectie van tv-shows en tijdschriften.

Als men deze verouderde “richtlijnen” niet wil volgen – zoals bijvoorbeeld vrouwen met lang en perfect steil haar, of dat mannen een sixpack moeten hebben en een pak moeten dragen. Ik respecteer je gedachten, maar er is absoluut geen reden om je te schamen of neer te kijken op anderen die ze niet delen.

Integendeel, de bereidheid om je te durven onderscheiden van de rest is voor mij een teken van kracht.

Alexanders lijst met regels

Er zijn er echter velen die deze oude manier van denken volgen, waarbij er, afhankelijk van het geslacht dat je hebt, een lijst met regels is die je moet volgen om “mooi” te zijn. En nu is een man die vastzit aan deze manier van denken viraal gegaan (op een slechte manier) voor het delen van een lijst met 12 regels waarvan hij denkt dat een vrouw zich eraan moet houden om “een mooie vrouw” te zijn.

Alexander Heeft Misselijkmakend Lijst Met Regels Voor ‘Mooie Vrouw’

De man, genaamd Alexander Cortes, beweert dat zijn punten vrouwen kunnen helpen “gekozen te worden” door de juiste man – en hij beweert dat het geheim is om zoveel mogelijk regels van zijn lijst te volgen.

Alexander: “Luister naar mannen”

Ik vind dit persoonlijk idioot. Natuurlijk mag niemand anderen vertellen hoe ze moeten leven – ongeacht of ze een vrouw of een man zijn. Voordat Alexander nog een lijst schrijft, zou hij een lijst met boeken moeten lezen die je helpen gezond verstand uit deze eeuw te leren. Het is echter relevant om te melden dat deze tweet nu overal ter wereld heftige reacties heeft uitgelokt.

En we willen er nadrukkelijk op wijzen dat wij, in welke vorm dan ook, NIET verantwoordelijk zijn voor deze gekke situatie!

Volgens Alexander moeten we om een ‘mooie vrouw’ te zijn:

– Wees dun
– Kunnen koken
– Heeft lang haar
– Make-up dragen
– Wees vrouwelijk
– Wees gracieus
– Wees sensueel
– Scheren (moet vanzelfsprekend)
– Wees modieus
– Draag roze en vrouwelijke kleuren
– Houd van mannen
– Luister naar mannen.

Hij zei ook, volgens The Mirror:

‘Je kunt deze lijst gebruiken om vrouwen te onderzoeken. Als je ze deze lijst laat zien en ze worden boos, dan weet je dat het horken zijn waarmee je nooit wilt fokken en dat ze vreselijke moeders zouden zijn.”

Natuurlijk denken de meeste mensen dat het allemaal te stom is om waar te zijn en zelfs als dat zo is, onthoud dan de uitdrukking “don’t feed the troll”. Alexander beweert echter dat zijn gedachten over “een mooie vrouw” oprecht zijn.

Mensen online zijn totaal niet geamuseerd – ten eerste omdat iemand het heeft aangedurfd om zo’n lijst te maken, en ten tweede omdat de inhoud van de lijst vrouwenhaat in zijn puurste vorm is.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

86530cookie-checkAlexander heeft misselijkmakend lijst met regels voor ‘mooie vrouw’

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven