Met deze truc maak je je schoenen waterdicht. Hoe het moet? Dit is GENIAAL!

Met Deze Truc Maak Je Je Schoenen Waterdicht. Hoe Het Moet? Dit Is Geniaal!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Nederland staat bekend om haar wisselende zomer. Het ene moment is het sprankelend mooi weer, terwijl je het andere moment tot je enkels in het water kan staan.

Het is toch een beetje overdreven om voor deze vervelende momenten speciaal waterdichte schoenen aan te schaffen. Dus ik ben opzoek gegaan naar handige manieren waarop je met slechts huishoudelijke artikelen je schoenen waterdicht kan maken. Kan je al raden wat het is?

Met Deze Truc Maak Je Je Schoenen Waterdicht. Hoe Het Moet? Dit Is Geniaal!

Het enige wat je voor deze truc nodig hebt is een kaars en een haar föhn. Je begint met een paar schoenen (het liefst GEEN witte schoenen). Vervolgens haal je de kaars voor enkele minuten over je schoenen heen. Zorg ervoor dat het kaarsvet je hele schoen bedekt. Vervolgens verhit je de schoenen met de föhn. Het kaarsvet zal vervolgens in het stof van je schoenen smelten, wat zorgt voor een waterdichte laag over je schoenen heen.

Tip: Bij vrijwel alle schoenen zal het laagje kaarsvet volledig verdwijnen na een wasbeurt. Kunnen jouw schoenen dus niet in de wasmachine? Dan zal ik nog een tweede keer nadenken voordat je deze tip uitprobeert.

Probeer het maar eens uit, het werkt echt!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
6670cookie-checkMet deze truc maak je je schoenen waterdicht. Hoe het moet? Dit is GENIAAL!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven