Ook wel eens last van pijnlijke voeten met nieuwe schoenen? Met deze 6 tips heb je daar NOOIT meer last van!

Deel dit artikel Facebook Whatsapp Pinterest Twitter Reddit Email Linkedin Voor vrouwen kan het een hel zijn. Ben je eindelijk op dat chique feestje met je mooiste jurk, en de schoenen die daar het best bij passen. Er is echter 1 probleem.. Hakken kunnen op ten duur erg pijnlijk worden voor de voeten. Zeker als …

Ook wel eens last van pijnlijke voeten met nieuwe schoenen? Met deze 6 tips heb je daar NOOIT meer last van! Lees verder »

Voor vrouwen kan het een hel zijn. Ben je eindelijk op dat chique feestje met je mooiste jurk, en de schoenen die daar het best bij passen. Er is echter 1 probleem.. Hakken kunnen op ten duur erg pijnlijk worden voor de voeten. Zeker als je een paar uurtjes op de dansvloer bent geweest en wat gedronken hebt.

Maar dat geldt niet alleen voor vrouwen. Als mannen nieuwe schoenen hebben aangeschaft, kunnen er op het begin blaren ontstaan, wat natuurlijk erg vervelend is.

schoenen

Maar gelukkig hebben we daar het internet voor! Want geloof het of niet, er zijn talloze trucs te vinden hoe je dit kan verhelpen, en ik heb de beste 6 voor jullie op een rijtje gezet.

Dus de volgende keer als je je nieuwe schoenen en/of hakken wilt aantrekken, hoef je je NOOIT meer druk te maken om pijnlijke voeten. Trek maar je allerhoogste paar hakken aan. Een tweede paar schoenen kan natuurlijk ook altijd, maar dat neemt ook weer zoveel plek in, vind je ook niet?

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!

ONTVANG EXCLUSIEVE CONTENT!

Ontvang exclusieve artikelen en e-books, alleen voor abonnees!

Scroll naar boven