Schokkend: Dit is hoe ze het leer maken voor luxe handtassen!

Deze video is niet geschikt voor de gevoelige kijkers maar we vinden het van cruciaal belang dat we deze informatie met jullie delen zodat we een einde kunnen maken aan deze onmenselijke praktijken. Deze video is opgenomen in juli 2015 door de dierenrechten organisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). In deze video …

Schokkend: Dit is hoe ze het leer maken voor luxe handtassen! Lees verder »

Deze video is niet geschikt voor de gevoelige kijkers maar we vinden het van cruciaal belang dat we deze informatie met jullie delen zodat we een einde kunnen maken aan deze onmenselijke praktijken.

Deze video is opgenomen in juli 2015 door de dierenrechten organisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals). In deze video is duidelijk te zien hoe luxe tassen en andere mode accessoires van krokodillenleer worden gemaakt.




Één van de grootste kopers van dit exclusieve leer zoals te zien is in de video is het Franse merk Hermès, Die claimt dat ze zelf bepalen waar het leer vandaan komt. Als je iets tegen deze onethische martelpraktijken wilt doen, kun je PETA’s petitie tekenen.

Deel deze video met je vrienden op Facebook, zodat we samen dit dierenleed tegen kunnen gaan.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven