14 etenswaren die je NOOIT in de koelkast moet stoppen!

PILE OF GREEN BEANS
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Avocados

Een perfecte rijpe avocado vinden is al een kunst opzich. Maar je maakt het jezelf een stuk gemakkelijker als je avocados op kamer temperatuur bewaard.

De koelkast zorgt ervoor dat het rijpingsproces van de avocados wordt vertraagd, Dus dan duurt het langer voordat ze rijp zijn. Doe alleen avocados in de koelkast als ze al rijp zijn en je ze nog niet wil eten.

Knoflook

Dit heb je vast weleens meegemaakt: je koopt een knoflook en voordat je het überhaupt gebruikt hebt zie je er groene slierten uitgroeien.

Bewaar het op het aanrecht en je zult hier geen last meer van hebben. Plus, je knoflook zal niet zacht en rubberachtig worden, wat wel gebeurt als je het in de koelkast bewaard.

LOTS OF GARLICS

Eieren

Als je ooit in een supermarkt in Zuid-Europa bent geweest, dan heb je waarschijnlijk wel gezien dat ze hun eieren op kamer temperatuur bewaren.

Er wordt vaak gediscussieerd hierover, Maar het feit blijft dat er geen goede argumenten zijn om eieren in de koelkast te bewaren. In tegendeel juist, onderzoek toont aan dat eieren hun smaak verliezen als je ze in de koelkast bewaard.

Als je wilt dat eieren goed smaken, dan zou je ze op kamer temperatuur moeten bewaren.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
Scroll naar boven