Deze 94-jarige voelde zich erg eenzaam, nu komt de hele buurt dagelijks bij hem langs, slim gedaan opa

Deze 94-Jarige Voelde Zich Erg Eenzaam, Nu Komt De Hele Buurt Dagelijks Bij Hem Langs, Slim Gedaan Opa!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De 94-jarige Keith Davidson verloor zijn vrouw aan kanker. Hij wist al snel dat hij zijn laatste jaren niet in eenzaamheid wou doorbrengen, nadat hij weduwnaar was geworden. Keith en zijn vrouw waren zesenzestig jaar met elkaar getrouwd geweest.

Toen zijn wederhelft wegviel, was Keith bang dat hij in een gat zou raken. Hij huilde veel, maar uiteindelijk accepteerde hij dat zijn vrouw er niet meer was. Hij begon met het verzinnen van een plan om niet eenzaam te raken.

Enkele maanden na haar overlijden had de man een plan verzonnen. Keith wilde zich opnieuw omringen met vrolijkheid en levendigheid. Zodoende besloot hij om een zwembad in zijn achtertuin aan te laten leggen waar heel de buurt gebruik van mocht maken.

Toen het bad er eenmaal was, nodigde de 94-jarige de hele buurt uit en sindsdien is zijn tuin bijna dagelijks gevuld met gelach en gejoel van uitbundige kinderen.

Wij vinden het een heel slim plan van de oudere man. Nu is hij niet eenzaam meer en hebben de kinderen een zwembad erbij!

Bekijk het zelf in de onderstaande video. Als je het een toffe video vindt, vergeet dan niet het artikel te delen met je vrienden en familie op Facebook!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
46880cookie-checkDeze 94-jarige voelde zich erg eenzaam, nu komt de hele buurt dagelijks bij hem langs, slim gedaan opa

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven