Hij knipt in een oude plastic fles wat hij ervan weet te maken dit is perfectie

Hij Knipt In Een Oude Plastic Fles. Wat Hij Ervan Weet Te Maken? Dit Is Perfectie!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Dave, beter bekend van het Youtube kanaal Dave Hax, is een handige jongen die allerlei tips geeft voor projecten die je helemaal zelf thuis kunt uitvoeren. Zijn kanaal is puur bedacht om het dagelijks leven voor ons kijkers een stukje makkelijker te maken. Met handige tips en een goede duidelijke uitleg is niets te moeilijk voor Dave.

Op de manier die Dave in dit filmpje laat zien kan je op een simpele manier een stijlvolle en milieuvriendelijke bloemenvaas in elkaar bouwen. Het enige wat je nodig hebt is een oude plastic fles en een schaar. Het enige wat je nu nog nodig hebt is de duidelijk uitleg van onze vriend Dave.

Hij Knipt In Een Oude Plastic Fles. Wat Hij Ervan Weet Te Maken? Dit Is Perfectie!

Ik durf te wedden dat de meeste van ons echt nog wel een oude plastic frisdrank fles overhebben van de Albert Heijn, of natuurlijk een andere supermarkt. Niet alleen is het volledig milieuvriendelijk, het is een stuk stijlvoller dan je in de eerste instantie zou denken.

Bekijk hieronder het handige filmpje van Dave, en laat ons weten of jij er iets aan heb gehad! Vergeet dit bericht ook niet te DELEN met al je Facebook vrienden die ook wel van doe het zelf klusjes houden!

https://youtu.be/_U4dREeFWCk

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

2830cookie-checkHij knipt in een oude plastic fles wat hij ervan weet te maken dit is perfectie

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven