Maak heerlijke rood-wit-blauw aardbeien. Perfect voor verjaardagen en feesten. Ik MOET dit uitproberen!

SCHERMAFBEELDING-2016-06-28-OM-14.13.04-1

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Nederlanders zijn een trots volk. De kleuren rood wit blauw betekenen daarom ook erg veel voor ons. Maar dat is niet het enige! Als je deze kleuren combineert in gerechten ziet dat er niet alleen erg leuk uit, in veel gevallen smaakt het ook nog eens ontzettend lekker!

Met dit heerlijke recept zal je je gasten verbazen! Wil jij de show stelen op verjaardagen en feesten? Niet alleen is dit recept ontzettend leuk en makkelijk om te maken, het ziet er ook nog eens spectaculair uit!

AARDBEI

Het enige wat je hiervoor nodig heb zijn precies 3 ingrediënten, waarvan 1 de aardbeien natuurlijk. Het moeilijkste van dit hele project zal het opeten van de aardbeien zijn, omdat ze er gewoon ontzettend leuk uitzien.
Ingrediënten:

– Aardbeien
– Witte chocolade
– Blauwe suiker

Smelt de witte chocolade tot deze mooi glad is. Pak vervolgens een stukje bakpapier waar je de aardbeien op kan neerleggen. Nu komt het leuke gedeelte. Doop de aardbeien in de witte chocolade tot het bovenste gedeelte nog rood gekleurd is. Nu is het alleen nog een kwestie van inkleuren. Doop het onderste laagje van de aardbei in de blauwe suiker. Het eindresultaat is verbluffend!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven