Met deze geweldige kooktrucjes sta jij nooit meer onnodig lang in de keuken

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Er zijn dingen in het leven waarvan we allemaal gewild hadden dat ze gedaan zouden worden zonder ook maar een vinger uit te steken. Je kent vast wel die monnikenklusjes die erg lang duren en veel geduld vereisen – maar keer op keer nog steeds gedaan moeten worden.

Één zo’n voorbeeld hiervan is het pellen van voedsel – zoals eieren of aardappels. Het is niet de meest vermakelijke taak, en laten we eerlijk zijn – er zijn genoeg dingen die we liever doen met onze tijd dan dat. Maar dat was voordat ik de volgende trucjes leerden kennen.

In een youtube video die al meer dan 10 miljoen keer bekeken is, deelt chefkok Davy Devaux een paar briljante trucjes voor in de keuken – namelijk, hoe je snel en effectief eieren, knoflook, kiwi, bananen, paprika en aardappelen kunt pellen en snijden. Hij laat zes trucjes zien die je leven zoveel makkelijker zullen maken. Mijn persoonlijke favoriet is het trucje met de aardappels aan het einde van de video.

Bekijk nu hieronder de video, en vergeet dit niet te delen met je vrienden!

https://youtu.be/af3dEbAd4Os

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven