Last van je nek en/of je schouders? Met DEZE handige tip ben je daar zo vanaf!

NEK-JPG-1

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Gewrichtspijn kan talloze oorzaken hebben. Nu wilde ik gaan vragen of degene die daar wel eens last van heeft zijn/haar hand wil opsteken, maar dat zal voor sommigen iets minder makkelijk gaan.

Velen van ons besteden veel tijd achter een bureau, of beoefenen simpelweg een baan waarbij weinig beweging komt kijken. Dat betekent echter niet dat pijntjes in het lichaam niet voorkomen.

NEK

Geloof het of niet, maar hoe minder je beweegt, hoe groter de kans is op blessures, of gewrichtspijnen. Ook kan stress een oorzaak zijn van deze klachten. Nu wil je natuurlijk niet bakken met geld uitgeven aan bewegingstherapie, of je scheel betalen aan een fysiotherapeut, om nog maar niet te beginnen over alle medicijnen die de pijn tegen zouden moeten gaan.

Gelukkig voor ons is het internet daar om daarbij een handje te helpen. De oplossing tegen schouder en nek pijntjes (veruit de meest voorkomende) ligt namelijk niet waar de meeste van ons het zullen zoeken.

Kijk maar eens mee om erachter te komen.

https://youtu.be/XgoF6wGccLw

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven