Het zal je verbazen wat er met je gezondheid gebeurt als je iedere nacht wat schijfjes citroen naast je bed legt. Geweldig!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Een vers schijfje citroen in een glas met muntwater, of een heerlijk versgebakken citroen-merengue taart. Of gewoonweg wat citroen over je op de huid gebakken zalm.
Er zijn oneindig mogelijkheden als je kijkt wat je allemaal met citroen kunt doen. Maar deze vrucht heeft zoveel meer voordelen dan alleen een frisse smaak. Wist je bijvoorbeeld dat citroen ook ontzettend veel gezondheidsvoordelen met zich mee draagt?

Volgens verschillende gezondheidsinstanties heeft deze fenomenale vrucht de mogelijkheid om de bloedvaten beter te laten functioneren, maar het helpt ook bijvoorbeeld tegen vochtretentie; het biedt hulp bij de spijsvertering; en de strijd tegen verschillende soorten ontstekingen, verkoudheid en griep, vitamine C-tekort, tinnitus, de ziekte van Menière, en nierstenen, en dat is nog maar het begin!

Citroenen bevatten ook krachtige antioxidanten die helpen bij het versterken van je immuunsysteem, maar bevat ook ontzettend veel vitaminen en mineralen. Ook zorgt deze vrucht voor een versterkt hard en sterke botten. Dus heb jij citroenen nog niet op je boodschappenlijst, dan stel ik voor om dat maar even te doen!

1. Extra vrolijk in de ochtend

CITROEN

Het binnenkrijgen van de geur van limoen zorgt voor een gezonde dosis serotonine in je brein, wat ook wel het ‘blijheid stofje’ wordt genoemd. Zo wordt je in je ochtend extra fris en fruitig wakker!

2. Hoge bloeddruk

CITROEN1

Heb je last van een hoge bloeddruk? Dan ben je vast niet de enige. Wist je dat een schijfje citroen naast je bed helpt om je bloeddruk naar beneden te brengen?

3. Stress verlagen

CITROEN2

Iedereen wordt wel eens wakker met grote irritaties over van alles en nog wat. Geloof me, je bent niet de enige! Gelukkig zorgt citroen voor een heerlijke aroma die het brein relaxed.

4. Moeite met ademen

CITROEN3

Heb jij moeite met ademhalen tijdens de nachtelijke uurtjes? Gelukkig zorgt citroen ervoor dat je luchtwegen open gaan staan, en je dus weer volledig vrij kan ademen. Nooit meer een slechte nachtrust dus!

5. Natuurlijke luchtverfrisser

CITROEN4

Citroen zorgt ervoor dat de lucht om je heen gereinigd wordt en bacteriën en andere viezigheden uit de lucht verdwijnen. Zorgen voor je gezondheid hoeft geen verplichting te zijn. Je moet het alleen wat leuker maken! Koop gewoon wat citroenen, dan komt alles goed.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven