Ze wikkelt haar lichaam in plastic folie wanneer ze de volgende dag opstaat niet te geloven

Ze Wikkelt Haar Lichaam In Plastic Folie. Wanneer Ze De Volgende Dag Opstaat? Niet Te Geloven!
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Toen ik van het volgende filmpje hoorde was ik op het begon behoorlijk sceptisch over het eindresultaat. Echter, die gedachte werd al snel uit mijn hoofd gehaald toen ik zag wat het uiteindelijke resultaat was!

Nicole Skyes besloot om een bekende beauty tip uit te proberen waarvan ze niet zeker was of het een mythe was of niet.

De theorie luidt dat als je een laag plastic folie over je lichaam heen bindt voor het slapen gaan, dat het de volgende ochtend leidt tot een mooi slank ochtendfiguur. Ik weet wat je nu denkt: alles wat gewichtsverlies beloofd in een periode van slechts een paar uur MOET een oplichting zijn. Nicole was hier erg benieuwd naar.

De bekende youtube ster smeerde haar lichaam van tevoren in met kokosnoot olie, waarna ze vervolgens het gedeelte van haar lichaam inpakte met plastic folie. Vervolgens ging ze slapen. Alhoewel ze toegeeft dat de nacht allesbehalve comfortabel was, lukte het haar uiteindelijk toch om in slaap te vallen. Wanneer ze de volgende ochtend het folie van haar lichaam afhaalde was ze geshockeerd door het resultaat. Ze merkte op dat haar buik er plotseling wel heer gespierd uitzag, maar niet alleen dat. De omtrek van haar benen was dusdanig slanker geworden na het experiment.

Nicole zegt er wel bij: “Let erop, dit is een beauty hack, maar met de nodigde consequenties. Het enige wat je in de nacht verlies is vocht, dus geen buitengewoon gewichtsverlies,” aldus Nicole. “Dat is gewoon niet hoe het lichaam in elkaar zit. Als je op een gezonde manier gewicht wil verliezen, ga gewoon op dieet!”

Waar het folie je bij helpt is de snelheid van het proces. Het is geen wondermiddel, slechts een begin.

DEEL deze handige tip van Nicole met al je vrienden en familie op Facebook!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
3050cookie-checkZe wikkelt haar lichaam in plastic folie wanneer ze de volgende dag opstaat niet te geloven

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven