Hij mixt koffie en melk in een mok, maar niet om koffie te maken. Het eindresultaat? Héérlijk!

KOFFIE-JPG-1

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Ik kan deze video niet bekijken zonder dat het water in mij mond loop..

Met slechts 3 ingrediënten maak je een overheerlijk toetje voor alle koffieliefhebbers. Maar dat is nog iet eens het beste gedeelte. Het is ook nog eens ontzettend makkelijk om te maken! Met dit recept hoef je nooit meer naar de ijscoman te gaan, of langs de plaatselijke supermarkt. Met slechts een drietal huishoudelijke ingrediënten maak je het lekkerste tussendoortje voor tijdens de warme zomerdagen.

KOFFIE

Ik bedoel, wie houdt er nou niet van ijs?! Het begint allemaal met een kopje koffie (afhankelijk van de sterkte die jij prefereert) in een mok met een klein beetje water. Mix vervolgens de koffiemix met gecondenseerde melk en 6 deciliter room. Meng het goed door elkaar en leg het in de vriezer voor een aantal uur (4 uur moet voldoende zijn).

Het resultaat? Heerlijk koffie ijs om van te genieten met al je vrienden en familie. Een briljant idee als je het mij vraagt! Niet alleen krijg je heerlijke verkoeling door het ijs, het maakt je ook wakker in de ochtend. Ik ben oprecht heel erg blij dat ik dit heb gevonden, om vervolgens met jullie te delen!

https://youtu.be/AMMECm7Huhk

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven