Vergeet die ouderwetse ‘normale & troebele’ ijsblokjes doe dit vanaf nu je drankjes zullen er fantastisch uitzien

Vergeet Die Ouderwetse ‘Normale &Amp; Troebele’ Ijsblokjes. Doe Dit Vanaf Nu. Je Drankjes Zullen Er Fantastisch Uitzien!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Wie houdt er nou niet van cocktails?! Niet alleen zien deze populaire zomerdrankjes er verfrissend en vrolijk uit. Het zijn het ook nog eens ontzettend veel, in allerlei verschillende smaken. En wat hoort er altijd in een cocktail? Juist, wat ijs natúúrlijk!

Je wilt natuurlijk niet dat je cocktail of alcoholische drankje binnen de kortste keren lauw is. Het perfecte ijs is daarom van noodzaak. En wat is het perfecte ijs daarvoor? Zo helder mogelijk. Als ik op een normale manier ijsblokjes ga maken worden ze altijd troebel naarmate het water bevroren is.

Vergeet Die Ouderwetse ‘Normale & Troebele’ Ijsblokjes. Doe Dit Vanaf Nu. Je Drankjes Zullen Er Fantastisch Uitzien!

Dus ben ik eens opzoek gegaan naar de beste manier waarop je dit kunt doen, en wat blijkt, het is een stuk makkelijker dan je eerste instantie zou denken. Ze noemen het ook wel ‘directionele-bevriezing’, zo mooi vertaalt uit het Engels. Ook leer je in deze video hoe je verschillende vormen kan maken, afhankelijk van welk drankje je gaat maken.

Kijk maar eens mee en kom erachter hoe je je ijsblokjes zo helder als glas kan maken.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

5260cookie-checkVergeet die ouderwetse ‘normale & troebele’ ijsblokjes doe dit vanaf nu je drankjes zullen er fantastisch uitzien

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven