Last van je knieën? Deze 5 oefeningen zullen ervoor zorgen dat je knieën sterker worden!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De knieën zijn een essentieel onderdeel van je lichaam. Ze zorgen voor ondersteuning van het lichaam en zorgen ervoor dat je kunt bewegen. Op het moment dat je hier een blessure oploopt, zul je moeite ervaren met lopen, bewegen, rennen en andere alledaagse activiteiten.

De volgende oefeningen zullen ervoor zorgen dat de pijn in de knieën minder wordt. Verder heb je hier ook helemaal geen dure apparaten voor nodig!

1. Wall slides.

1

Je begint met rechtop staan, met je rug tegen de muur. Dan buig je je knieën en zak je langzaam langs de muur. Kom nu weer langzaam terug naar de start positie, en herhaal dit 5-10 keer. Het is belangrijk bij deze oefening dat je je armen boven je hoofd houd, en dat je voeten en benen parallel gepositioneerd staan.

2. Step-ups.

2

Stap met 1 voet op een bank, trap of een kleine tafel. Zet je voet erop, en strek je knie, en stap weer terug. Doe dit een paar keer en wissel van voet.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven