Hij doopte zijn tenen in mondwater. De reden waarom? NIET te geloven!

MONDWATER-JPEG-1

Listerine is iets wat veel gebruikt wordt als mondwater. Logisch ook, het is namelijk ook gewoon mondwater. Het werd uitgevonden in 1878, en werd in de eerste instantie gebruikt als desinfecterend mondwater. Echter, het zal je verbazen op hoeveel verschillende manieren je dit middeltje daadwerkelijke kunt gebruiken!

Vermijd vieze geurtjes

MONDWATER3

Geen deodorant meer, en te laat om nieuwe te halen? Druppel gewoon wat listerine op een stukje wc papier en haal het over bijvoorbeeld je oksels. Geen zorgen, vieze geurtjes zijn op deze manier verleden tijd!

Een perfecte luchgtverfrisser

MONDWATER1

Mondwater in je wc. Het klinkt misschien als verspilling, maar het kan ervoor zorgen dat je wc een heerlijke frisse geur verspreidt. Maar dat is niet alles. Bacteriën die zich nestelen in de toiletpot worden verwijderd.

Anti-muggenbult

MONDWATER4

Last van een jeukende en soms prikkende muggenbult? Mondwater zorgt ervoor dat het jeukerige gevoel verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ook desinfecteert het, het gebied dat in de eerste instantie ontstoken was.

Anti-puistjes

Listerine kan gebruikt worden om bijvoorbeeld puistjes tegen te gaan. Een klein beetje mondwater op een wattenstaafje is genoeg. Ontzettend handig vind je ook niet?!

Scroll naar boven