11 redenen waarom je deze zakjes nooit weg moet gooien!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Er is niks beters dan een nieuwe gadget of een paar schoenen uit te pakken. Je opent de verpakking, haalt het bubbeltjetfolie en mogelijke andere beschermingen van het product weg en kijkt naar het product.

Maar is het je ooit opgevallen dat er kleine zakjes in die dozen zitten? Als je iets koopt zoals een tas of elektronica, zitten er meestal een paar van deze silica gel zakjes in de dozen.

Meestal staan er op deze zakjes teksten geschreven zoals “DO NOT EAT” of “THROW AWAY”. Maar dit 2de bericht zou je eigenlijk meteen moeten vergeten.

Want je zult versteld staan wat je allemaal met deze kleine zakjes kunt doen!

ZAKJE-1

In deze kleine zakjes zit super absorberen silica gel. Net als met koffie filters en theezakjes kunnen ze na gebruik nog voor tal van doeleinden gebruikt worden.

Hier zijn 11 redenen waarom je deze zakjes nooit weg zou moeten gooien:

1. Red je telefoon.

1

De Silica zakjes zijn heel erg absorberend. Dus mocht je ooit je telefoon in het toilet laten vallen, wees dan gerust. Het enige wat je dan moet doen is de SIM kaart en batterij uit het toestel verwijderen en er silica gel overheen leggen. De gel zal al het vocht absorberen waarna je telefoon het weer zoals voorheen zal doen.

Wil je de andere handige trucjes zien met Silica? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven