19 verrassende en effectieve manieren om conditioner te gebruiken, die je nooit geweten zal hebben

19 Verrassende  En Effectieve Manieren Om Conditioner Te Gebruiken, Die Je Nooit Geweten Zal Hebben!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Als ik meestal bezig ben dan sla ik de conditioner tijdens het douchen over na dat ik mijn haren gewassen heb. Uiteindelijk krijg ik hier later spijt van vanwege het feit dat mijn haar pluizig wordt en het uitkammen ook moeilijk gaat.

Dus je kan wel zeggen dat ik de waarde van het gebruik van een conditioner, op de harde wijze geleerd heb. Overigens heb ik onlangs iets nieuws over conditioner geleerd waardoor ik van dit spul nog meer ben gaan wezen houden. Het blijkt dat het niet alleen een wondermiddel voor het haar is maar voor nog vele andere dingen!

Hier zijn 19 alledaagse problemen die met een conditioner verholpen kunnen worden. Nadat u dit gelezen heeft zal u voortaan altijd een fles conditioner achter de hand houden dat niet alleen voor de haren bestemd is.

1. Het verwijdert waterproof make up

Breng de conditioner op uw gezicht aan alsof het een gezichtscrème is of kokosnoot olie. Dit zal effectief mascara verwijderen zonder dat dit irritaties aan de ogen of de huidrond om zal opleveren.

19 Verrassende  En Effectieve Manieren Om Conditioner Te Gebruiken, Die Je Nooit Geweten Zal Hebben!

2. Het laat roestvrij staal schijnen

Zodra u roestvrij staal smeer door conditioner zal vervangt zal het staal zelfs nog meer glimmen.

3. Het maakt kleding weer fris

We hebben allemaal weleens kleding in de was gegooid terwijl ze eigenlijk niet vuil waren. Als u uw fout realiseert en de vuile was uit de vuile was haalt kan conditioner u redden. Het enige wat u hoeft te doen is de wasbak met heet water vullen en een eetlepel conditioner toevoegen. Vervolgens dompelt u uw kleding in het water en laat u dit voor een half uur intrekken. Als laatst spoelt u de kleding met koud water uit en hangt u deze aan de was lijn op.

4. Het verlengt de levensduur van uw borstels

Elke keer als u gebruik maakt van een borstel blijft er een beetje vet en vuil aan vastkleven. Borstels en voornamelijk make up borstel moeten zoals elk voorwerp gereinigd worden. Met het aanbrengen van een klein beetje conditioner zullen de borstels weer als van ouds zijn. Begin eerst door de borstels in water af te spoelen. Dep vervolgens de conditioner tegen uw handpalm aan en wrijf deze in de haartjes. Spoel af en herhaal. Hang de borstels op zodat deze kunnen drogen.

19 Verrassende  En Effectieve Manieren Om Conditioner Te Gebruiken, Die Je Nooit Geweten Zal Hebben!

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

31960cookie-check19 verrassende en effectieve manieren om conditioner te gebruiken, die je nooit geweten zal hebben

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven