Neem een kijkje in het meest bijzondere huis van Noord-Amerika. Wat er zich in de badkamer bevindt? WOW!

HUIS1-1
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Dit huis ziet er misschien vanaf de buitenkant uit alsof het een piepklein ‘boshutje’ is. Echter, niets is minder waar, dit huis is namelijk een super-de-luxe ‘boshutje’, en inderdaad, daar zit nogal een verschil in.

Dit huis heeft namelijk een aantal fantastische decoratieve voorzieningen, en is tevens uitgerust met de allernieuwste technologieën. En dat allemaal op slechts 37m2.

HUIS1

De Woonkamer

HUIS2

Als je aan zo’n groot huis denk, denk je aan alles behalve een open haard. Maar dat zit hier wel in. Dat en een gedeelte van de wand is bedekt met prachtige stenen. Daarboven hangt een mooie flatscreen televisie, in de muur gebouwd uiteraard. Met zijn hoge plafonds en grote ramen brengt dit huis een groot gevoel van ruimte met zich mee. Natuurlijk licht staat centraal in deze verfrissende woonkamer.

De Keuken

HUIS3

Mijn favoriete gedeelte van de keuken? Dat is natuurlijk het houten plafond. Dat zie je ook niet iedere dag! De keuken is volledig ingericht met een grote gasplaat, een mooie ruime koelkast, spoelbak en als kers op de taart: een adembenemend mooi marmeren kookeiland.

De Slaapkamer(s)

HUIS4

De slaapkamers zijn tot mijn verbazing verrassend groot. Nogmaals, dit komt door de grote ramen die zich hierin bevinden, waardoor er veel natuurlijk licht binnen komt. Maar dat is nog niet alles, er zijn namelijk 2 slaapkamers in dit paleisje. Je hoeft je dus niet druk te maken of er te weinig ruimte is.

De Badkamer

HUIS5

Er is natuurlijk een reden waarom ik de badkamer tot het laatst bewaard hebt. Niet alleen is het design ervan uitermate uniek. Het meest geweldige van deze badkamer is namelijk dat er zich een verbrandingstoilet in bevind! Dit is de meest milieuvriendelijke innovatieve toiletoplossing. In plaats van bij elke toiletbeurt 8 liter water door te spoelen, wordt het bij dit toilet afgesloten en vervolgens verbrand.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven