Ze bouwt een klein huis in een trailer – hoe het er van binnen uit ziet, zal je fantasie te boven gaan

Ze Bouwt Een Klein Huis In Een Trailer – Hoe Het Er Van Binnen Uit Ziet, Zal Je Fantasie Te Boven Gaan!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Het koppel Ana White en haar man uit Alaska, bouwen samen kleine huisjes. Maar dit zijn niet zomaar huisjes. Ana woont in een afgelegen deel van Alaska, waar er geen grote warenhuizen, kleine winkeltjes of bouwmarkten zijn.

Dit houdt in dat ze extra vindingrijk en kostenbesparend moeten zijn, als ze deze kleine huisjes bouwen, die niks maar dan ook echt niks tekortkomen. Één van deze huisjes zit vol verrassingen en verborgen functies.

Ze Bouwt Een Klein Huis In Een Trailer – Hoe Het Er Van Binnen Uit Ziet, Zal Je Fantasie Te Boven Gaan!

Er is een plek voor alles, en alles heeft zijn plek, en dit komt allemaal omdat Ana een slimme manier heeft gevonden om deze problemen te overwinnen.

Ana maakt huizen voor mensen die bijzonderen verzoeken en behoeften hebben. Bijvoorbeeld, er was een klant die een extra bed voor gasten wou, in een klein huis met weinig ruimte, maar hij wou daar ook een comfortabele bank en opslag ruimte.

Ana bedacht toen een heel erg slim plan. Ze besloot een schuimmatras in drie delen te snijden. Ze gebruikte houten voorraadbakken om een bedframe te maken. De drie stukken van het matras werden door het huis geplaatst als een sofa en een bank. Als een gast het bed nodig heeft, kan hij/zij de drie stukken bij elkaar leggen, en is er een 2-persoonsbed.

Maar dat is nog lang niet alles! Het huis heeft ook nog een verborgen opslagplaats, een wasmachine en een droger, en zelfs een “lift” bed die Ana zelf gemaakt heeft.

Dit huis is zo geweldig, dat ik er geen woorden meer voor heb!

Bekijk hieronder de video voor een rondleiding:

https://youtu.be/lHjJd4tkvSU

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

32370cookie-checkZe bouwt een klein huis in een trailer – hoe het er van binnen uit ziet, zal je fantasie te boven gaan

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven