Koppel transformeert oude vrachtwagen in droom-camper

Koppel Transformeert Oude Vrachtwagen In Droom-Camper

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Je huis is een van de belangrijkste dingen in het leven. Veel belangrijke gebeurtenissen vinden binnen plaats, jij en jouw dierbaren brengen een groot deel van je leven door tussen de muren, terwijl u het constant onderhoudt en renoveert. En als het gezin groeit, moet je misschien naar een grotere verhuizen. Of voor sommige mensen juist kleiner in een droom-camper

Villa’s, appartementen, voor sommigen zelfs huisjes, er zijn tal van stijlen en soorten huizen. Maar er zijn niet veel mensen die ervoor kiezen om in een vrachtwagen te wonen. Het stel uit ons volgende verhaal deed echter precies dat.

Op vakantie gaan is heerlijk. Je ziet nieuwe dingen, doet nieuwe ervaringen op, probeert nieuw eten en ontmoet nieuwe mensen.

Dat gezegd hebbende, na een tijdje krijg je heimwee, en het enige dat helpt is eindelijk naar huis gaan, het gevoel dat je krijgt als je eenmaal terug bent, is heel moeilijk te verslaan. Het echtpaar Iona Stewart, 28, en Martin Hill, 39, losten dit dilemma echter op door in plaats daarvan hun huis mee te nemen op vakantie.

Droom-camper

Het begon allemaal vorig najaar, tijdens een avond waarop Martin iets te veel had gedronken. Hij realiseerde zich dat het stel het grootste deel van hun tijd door Europa reisde en daarom lag de voor de hand liggende oplossing in het aanschaffen van een camper. Martin kocht online een sjofele oude vrachtwagen voor ongeveer 4000 euro.

Vier maanden later was hun nieuwe huis make-over voltooid en was de droom-camper klaar om te rollen.

Zij deed het interieurontwerp – hij deed het houtwerk

Het kostte veel moeite, waar Iona de taak van interieurontwerp op zich nam en Martin het timmerwerk en vakmanschap.

Het resultaat was geweldig!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

93800cookie-checkKoppel transformeert oude vrachtwagen in droom-camper

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven