Ze verbrand laurierblaadjes in huis wat er 10 minuten later met de stemming gebeurt geweldig

Ze Verbrand Laurierblaadjes In Huis. Wat Er 10 Minuten Later Met De Stemming Gebeurt? Geweldig!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Sommige plekken hebben nou eenmaal een prettige uitstraling. Maar de uitstraling is niet alles wat een plek bijzonder maakt. De geur speelt hier vaak een belangrijke rol bij.

Het kan goed zijn dat in veel gevallen laurierblaadjes hier een belangrijke rol in spelen. De bladeren van de laurier worden niet alleen gebruikt bij het koken, maar hebben nog veel meer gebruiksmogelijkheden.

De geur van laurier heeft een rustgevende werking. De Romeinen en Grieken gebruikten duizenden jaren geleden al laurier vanwege de genezende eigenschappen van het kruid. De bekende kransen van laurier waren voor de Romeinen een overwinningssymbool.

Ze Verbrand Laurierblaadjes In Huis. Wat Er 10 Minuten Later Met De Stemming Gebeurt? Geweldig!

Laurierblaadjes werken niet alleen rustgevend, maar ook pijnstillend en hebben meerdere eigenschappen voor medische doeleinden. Laurier olie is bijvoorbeeld een essentiële olie en bevat een stofje dat goed is voor de luchtwegen. Wij gebruiken het vaak bij het koken, om net nog even dat extra smaakje te geven aan bijvoorbeeld vleesgerechten.

In de volgende video worden enkele blaadjes laurier verbrand in een wierookbrander. Er wordt gebruikt gemaakt van een klein wierookkooltje, dat eerst wordt aangestoken. Je kunt deze in kleine rolletjes kopen, maar je kunt ook een stuk van een BBQ blokje gebruiken. De laurier moet goed droog zijn, pas dan branden de bladeren goed door.

Ga jij dit ook uitproberen? Laat het ons weten in de reacties!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

4300cookie-checkZe verbrand laurierblaadjes in huis wat er 10 minuten later met de stemming gebeurt geweldig

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven