Gooi je koffiedik niet weg voordat je deze 15 handige manieren ziet wat je er allemaal mee kunt

Gooi Je Koffiedik Niet Weg Voordat Je Deze 15 Handige Manieren Ziet Wat Je Er Allemaal Mee Kunt!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Voor vele van ons is koffie het gene wat ons uit bed krijgt. De gedachten aan vers gemalen, en een glas of 2 helpt ons weer om de wereld aan te kunnen.

Maar na het ochtendritueel, gooi je waarschijnlijk het koffiedik in de vuilnisbak toch? Na het lezen van dit artikel zul je alles zien wat je met dit koffiedik kunt, en zul je wel 2 keer nadenken voordat je dat weggooit.

Tegenwoordig zijn we steeds meer gefocust op recyclen en hergebruiken, binnen onze samenleving. Deze tips zullen echt de moeite waard zijn.

Naast de vele voordelen die het met zich meebrengt voor de duurzaamheid van de omgeving, zijn er nog tal van slimme manieren om koffiedik goed te kunnen gebruiken.

Gooi Je Koffiedik Niet Weg Voordat Je Deze 15 Handige Manieren Ziet Wat Je Er Allemaal Mee Kunt!

1. Het maken van een luxe zout scrub.

Het maken van dingen vanuit het niets voelt altijd goed, en deze luxueuze zout scrub zorgt ervoor dat je lichaam zacht en glad uitziet, maar ook erg lekker gaat ruiken.

Meng 3 kopjes grof zout met 2 kopjes gedroogd koffiedik, en 2 kopjes olie, en je bent klaar om het te gebruiken. Je kunt elke soort olie hiervoor gebruiken.

2. Voorkom gladde en ijzige oppervlakten.

Het lopen op ijzige trottoirs en opritten, rond deze tijd van het jaar kan erg gevaarlijk zijn. Waarom zou je hier tegen niet wat koffiedik strooien op de oprit? Net als zand, zal koffiedik ervoor zorgen dat je schoenen meer grip zullen hebben. Verder zorgt het zuur in de koffie ervoor dat het ijs sneller zal gaan smelten.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

23670cookie-checkGooi je koffiedik niet weg voordat je deze 15 handige manieren ziet wat je er allemaal mee kunt

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven