Dit handige trucje zal ervoor zorgen dat je gootsteen nooit lang verstopt zal zitten!

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: dat het na een tijdje steeds langer duurt voordat je gootsteen leegloopt, net zolang totdat het helemaal niet meer leegloopt.

De eerste gedachte die waarschijnlijk in je opkomt, is om naar de supermarkt te gaan en een dure gootsteen ontstopper te kopen. Maar er is ook een oud trucje die je waarschijnlijk niet kent, die je gootsteen makkelijker en goedkoper ontstopt zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Het gaat hier natuurlijk om de klassieke mix van bakpoeder, zout en een klein beetje azijn. Waarschijnlijk denk je vast dat dit een fabeltje is, en ik moet toegeven dat ik er ook zo over dacht toen mijn oma mij dit vertelde. Maar toen ik het zelf jaren later zelf probeerde, besefte ik dat ze donders goed wist waar ze mee bezig was… Want dit trucje verricht echt wonderen voor je gootsteen!

Je zal hoogstwaarschijnlijk weleens van dit trucje gehoord hebben, of niet. Maar hoe dan ook ben ik ervan overtuigd dat ook jij je voordeel hieruit zou kunnen halen. Dus deel dit trucje met je vrienden, zodat zij hier ook profijt van kunnen hebben!

https://youtu.be/fwoNjHYZWmI

Scroll naar boven